Perfectia
“Us donem la benvinguda a Perfectia. Un espai on tot és possible, un espai on arribar més lluny."
Perfectia és una àgora, un moment de compartir. Un lloc on viure. Una reunió, un espai obert i lliure on poder construir un nou horitzó. Una catarsi compartida. Una reunió d’amistats virtuals. Un espai de suport, un avançar en comunitat. Ens acompanyes?
Quantes vegades has volgut arribar a ser perfecte? Perfectia t’ofereix la possibilitat deser la teva millor versió. Un metavers on tots els éssers humans viuen, es relacionen i interactuen amb la resta d’usuaris. En un món on sentir-se no està permès, tres personatges s’acaben trobant a Perfectia. Allà posaran a prova el seu grau de perfecció, però aviat s’adonaran que la repercussió de viure a Perfectia va més enllà dels límits digitals.
Amb Perfectia, La Beatriz fa una reflexió entorn a la pressió social a les xarxes i la perfecció normativa que s’hi imposa, a les addicions a aquest tipus de plataformes i a les dinàmiques que poden generar fins i tot un cop ens desconnectem.
Fitxa artística
direcció i dramatúrgia
Suport a la creació, eines digitals i interacció
espai, vestuari i il·luminació
fotografia
espai sonor
ajudant de direcció i dramatúrgia
interpretació
construcció del cubicle
La Beatriz (Adrià Andreu i Èric Pons) i Bruna Artigal
Andrea Monje i Laura Riera
Aina Lluch
Adrià Andreu, Bruna Artigal i Èric Pons
Alba Paituví i Ivet Duran
Aleix Cánovas
Sara Vidal
Andrea Font
projecte en creació a:
Nau Ivanow, Viu el Teatre, Centre Cívic Sarrià i Escola Memory i en residència tècnica a la Nau Ivanow.
Històric de funcions
De l'11 de Maig al 5 de Juny de 2022
LA GLEVA TEATRE
La crítica ha dit...
“Aquest és un salt exponencial de la jove companyia barcelonina, on exploren nous llenguatges i continuen apostant per la interacció amb el públic. Lluny d'estancar-se, investiguen. Ensumen i s'hi llencen. Arrisquen i denuncien. Bravo.”
“Perfectia funciona perquè combina la trama senzilla amb el joc directe. Fa prendre consciència de la identitat construïda a través d'un metavers que recorda a la realitat. La Beatriz puja un esglaó respecte 'Disset anys' amb aquesta distopia propera.”
“La Beatriz fa un pas més en una obra molt més complexa que Disset anys. S'atreveix a entrar al món tecnològic però també al de la participació del públic. Fent que les seves decisions lúdiques acabin comportant beneficis o càstigs als protagonistes.”
Jordi bordes
Recomana.cat 13/05/2022
oriol osan
núvol 14/05/2022
martí rossell
novaveu 11/05/2022