Let Me Down Slowly
Per què quan coneixem algú i estem a gust, ens formigueja una por al cos de què allò bonic s'acabi?
ESPECTACLE GUANYADOR DEL PREMI VOTACIÓ POPULAR AL MILLOR ESPECTACLE I NOMINAT A MILLOR ESPECTACLE A LA 25ª MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA, I GUANYADOR DEL PREMI MILLOR ACTRIU (ANNA TORRELLA), ACCÈSSIT A MILLOR ACTOR (ÈRIC PONS), MENCIÓ ESPECIAL DEL JURAT I NOMINAT A MILLOR ESPECTACLE I A MILLOR DIRECCIÓ ALS XII PREMIS FESTIVAL MUTIS.
Què passa perquè una relació s'acabi? Se'ns ha inculcat aquest vertigen socialment? Hi ha alguna relació entre la nostra manera d’estimar i la necessitat d’estar amb algú? Com es pot explicar que l’amor faci mal?
Let Me Down Slowly ens mostra una ciutat amb diferents possibilitats de relacionar-se amb l’amor on els dos personatges intentaran fugir d’aquest dolor buscant alternatives a l’amor romàntic, però ben aviat descobriran que potser aquest camí no és tan senzill com esperaven.
Després d’haver explorat el cantó fosc de l’amor a Only Love Can Hurt Like This, la primera peça del Projecte Afflictus, en aquesta ocasió, la peça centra la mirada en les alternatives no monògames que existeixen, apropant al públic aquestes diverses maneres de viure l’amor mostrant la vulnerabilitat que sentim quan estimem.
Fitxa artística
creació i interpretació
suport a la creació i ajudants de direcció
moviment i coreografia
animacions
direcció tècnica
espai sonor
espai, vestuari i il·luminació
audiovisuals
música original
producció i comunicació
Èric Pons i Anna Torrella
Adrià Andreu i Bruna Artigal
Alba Paituví i Ivet Duran
Mar Martínez
Bruna Artigal
Anna Torrella
Sara Vidal
Eudald Rojas
Adrià Andreu
La Beatriz
fotografia
disseny gràfic
Désirée Gómez
Sol Íñigo
agraïments
Jordi Pons, Clara Manyós, Aina Lluch, Víctor Villanueva, Àlex Pujol, Centre Cívic Sarrià.
Històric de funcions
teatre del raval
Del 29 al 31 de Gener de 2020
De l'1 al 25 d'Abril de 2021
BARTS CLUB
gira per barcelona
12 d'Octubre de 2020 - Mostra de Teatre de Barcelona (Teatre del Raval)
9 d'Abril de 2021 - Festival Mutis (Nau Ivanow)
16 d'Abril de 2021 - Centre Cívic Guinardó
La crítica ha dit...
Marcos muñoz
en platea 05/02/2020
“Ara bé, aquest espectacle, tot i haver-se construït minuciosament i col·locant paraula per paraula un discurs experimental i amb perspectives obertes, acabaria sent una mica més del que es pot trobar a tot arreu si no fos perquè, en un exercici d’honestedat, canvia radicalment de cop i volta. Let Me Down Slowly traspassa la frontera de què és el teatre per parlar de realitat, de les persones i les seves experiències i arribar on la ficció no els permet arribar. Amb això es posa el públic a la butxaca que supera amb escreix les expectatives que generava. [...] De manera transversal la proposta es concedeix espais de comèdia, d’emoció i fer-se preguntes, amb la voluntat de mai deixar clar si es tracta de ficció o realitat. [...] La història dels personatges, que potser reflecteixen estadis personals a més d’experiències anònimes, ja no és l’obra; l’obra són actor i actriu usant la seva vida com a eina de transformació social.”
judit martínez
crit cultural 30/01/2020
j. m. vilaplana
Recomana.cat 27/01/2021
“I aleshores, fan una cosa màgica i poc vista (tot i que s’intenta) en un escenari, i són dos amics obrint-se en canal, figuradament parlant, per a treure els seus desitjos, somnis i cerques, i sonen tan propers a nosaltres… Només per això val la pena assistir a aquesta catarsi -ho serà més en la mesura que aprofitem el mirall que ens presenten per a mirar-nos nosaltres mateixos- de joves buscant la seva identitat, que al principi semblen frívols, i acaben acariciant l’eterna idea de l’amistat com a forma d’amor, si més no tan vàlida com aquell.”
“Let Me Down Slowly no es una obra sobre el poliamor. Transita por él con cotidianidad, lo da, esencialmente, por supuesto como una opción más. Igual que las relaciones homosexuales o pansexuales; teniendo a los jóvenes de hoy en día como motor y espejo, todo eso lo da ya por incorporado a la normalidad, no es tema más allá de la eterna duda humana de cómo mantener las relaciones al mismo ritmo desde los dos lados de cualquier pareja (exclusiva o no). Y ese, desde luego, no es un tema que se presente con frecuencia sobre las tablas.”